Tančeva 16, SI-2000 Maribor, SLOVENIJA
Tel.: 00 386 2 613 18 31, 00 386 2 613 32 74
Fax: 00 386 2 613 22 75
E-pošta: sensor@siol.net
www.sensor.si

O podjetju

Podjetje SENSOR d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 kot podjetje za inženiring in zastopanje. Od osnovnih začetkov do danes je število zaposlenih naraslo na 8 zaposlenih sodelavcev. Od začetka je osnovno vodilo podjetja nuditi uporabnikom tehnične storitve in proizvode predvsem za področja senzorike, procesne tehnike in pogonske tehnike. Tej usmeritvi je podjetje sledilo ves čas in namerava slediti tudi v prihodnje.

Danes je podjetje zastopnik in distributer različnih proizvodov, naprav in sistemov za avtomatizacijo v industriji in širše ter procesno industrijo. Osnovni cilj podjetja in zaposlenih je kupcu vedno zagotoviti dobro tehnično podporo in svetovanje za pravilno in optimalno izbiro. Z izbiro zanesljivih in kvalitetnih proizvajalcev zagotavljamo visoko kvalitetne in tehnično dovršene proizvode za najboljšo in optimalno rešitev. S kvalitetnimi proizvodi in storitvami zagotavljamo dolgoročno sodelovanje in izpolnjevanje zahtev in večanje zadovoljstva uporabnikov.

Z večletnimi izkušnjami naših sodelavcev in šolanji s strani partnerjev nudimo dobro tehnično podporo in svetovanje pri reševanju problemov.

V letih našega poslovanja smo si ustvarili široki krog poslovnih partnerjev, ki so z zadovoljstvom sprejeli naše storitve. Pokličite nas, prepričani smo, da boste zadovoljni z nami. Za vprašanja, dodatne informacije in pomoč pri izbiri proizvodov ali reševanju problemov smo Vam z veseljem na voljo.


<< nazaj